ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ensto

Ο Φινλανδικός οίκος ENSTO, πιστεύοντας ακράδαντα ότι «το μέλλον είναι Ηλεκτρικό», παρέχει έξυπνες λύσεις και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Κτιρίων, της Ναυτιλίας και της Ηλεκτροκίνησης από το 1958.

 

Με έμφαση στην εξωστρέφεια και την καινοτομία, η ENSTO είναι μία πολυεθνική, οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία σε 20 χώρες και πωλήσεις εξοπλισμού σε 80, ενώ ειδικά στον Κλάδο της Ηλεκτροκίνησης πρωτοπορεί από το 2009, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις για Δίκτυα Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων σε 36 χώρες.

 

Τα Συστήματα Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων της ENSTO διακρίνονται για την αξιοπιστία, την απόδοση και την έξυπνη σχεδίασή τους, και με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους καλύπτουν τις πολύπλευρες απαιτήσεις της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τόσο στο οικιακό περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό και δημόσιο χώρο.

Η ENSTO εστιάζει στη δημιουργία Έξυπνων Λύσεων Φόρτισης, με τους Φορτιστές της να είναι συμβατοί με τα έξυπνα δίκτυα και των υπηρεσιών cloud τόσο του σήμερα όσο και του μέλλοντος.

Με φιλική προς στο περιβάλλον σχεδίαση, τα Συστήματα Φόρτισης ENSTO εξασφαλίζουν εύκολη και απροβλημάτιστη χρήση βελτιώνοντας της Ποιότητα Ζωής των χρηστών τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξοπλισμός Κορυφαίας Ποιότητας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Εγγύηση εξοπλισμού και πιστοποιητικά