ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fronius International

Από το 1992 η Fronius ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα με την ηλιακή ενέργεια. Το 1995 ανέπτυξε τον πρώτο μετατροπέα, τον "Sunrise", σηματοδοτώντας την γέννηση του κλάδου Solar Energy. Ο τρίτος και νεότερος κλάδος της Fronius έφερε το 2001 την επανάσταση όταν κυκλοφόρησε ο μετατροπέας Fronius IG. Ο μετατροπέας αυτός αποτέλεσε ένα τεράστιο άλμα καινοτομίας στον τομέα των φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Για πρώτη φορά κατέστη εφικτή η επέκταση των δυνατοτήτων του μετατροπέα στο μέλλον μέσω plug-in καρτών – για παράδειγμα προσθέτοντας μια κάρτα με σύνδεση επικοινωνίας WLAN – προσφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα άγνωστο μέχρι τότε χαρακτηριστικό συμβατότητας του μετατροπέα με τις μελλοντικές απαιτήσεις. Ο κύκλος ζωής του μετατροπέα φανερώνει και την απαράμιλλη ποιότητά του: ο Fronius IG αποσύρθηκε μόλις στο τέλος του 2015.

 

Πέρα από την κατασκευή μετατροπέων η Fronius ανέκαθεν επένδυε σταθερά σε διάφορα ερευνητικά έργα φροντίζοντας πάντοτε για το μέλλον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το Fronius Energy Cell που ξεκίνησε να αναπτύσσεται ήδη από το 2002 αποτελεί ένα από αυτά τα έργα. Το σύστημα αυτό έχει αναπτυχθεί για να μετατρέπει του ηλιακή ενέργεια σε υδρογόνο και έπειτα να την αποθηκεύει. Το 2009 το σύστημα αυτό πιστοποιείται από την TÜV Süd ως το πρώτο παγκοσμίως στο είδος του.

 

Ένα ακόμα επαναστατικό άλμα προς τα μπροστά για τους μετατροπείς ήρθε το 2013: Ο Fronius Galvo είναι ο πρώτος μετατροπέας της γενιάς SnapINverter που λανσάρεται στην αγορά. Ο έξυπνος σχεδιασμός του Fronius Galvo και των επόμενων μοντέλων της γενιάς SnapINverter προκάλεσε ενθουσιασμό ανάμεσα σε εγκαταστάτες ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών συστημάτων.

 

H εταιρεία μας συνεργάζεται με τον οίκο FRONIUS από το 2015 και μπορείτε επιλέξετε και να προμηθευθείτε το μετατροπέα που χρειάζεστε από το άμεσα διαθέσιμο απόθεμά μας. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξοπλισμός Κορυφαίας Ποιότητας