ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

LONGi Solar

H LONGi Solar είναι o μεγαλύτερος παγκοσμίως κατασκευαστής μονοκρυσταλλικών κυψελών και Φ/Β πλαισίων.  Ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλο LONGi Green Energy (Reg. Nr: SH601012) και έχει επικεντρωθεί στην τεχνολογία μονοκρυσταλλικών κυψελών & πλαισίων τύπου “P-mono” από την ίδρυσή της το 2000. Σήμερα είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής μονοκρυσταλλικών προϊόντων στον κόσμο, με συνολικό ενεργητικό άνω των 5,71 δισ. $ (2018Q3) με στόχο να φθάσει μέχρι το 2020 το δυναμικό παραγωγής 50 GW μονοκρυσταλλικών wafers.

 

Το 2018 κατετάγη 4η παγκοσμίως στις παραδόσεις Φ/Β πλαισίων ενώ είναι σταθερά 1η στις παραδόσεις που αφορούν Φ/Β πλαίσια μονοκρυσταλλικής τεχνολογίας από το 2016. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Xian της Κίνας και υποκαταστήματα στην Ιαπωνία, Ινδία, Μαλαισία & Αυστραλία.

 

Με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα & ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις προϊόντων μονοκρυσταλλικού πυριτίου (mono Si), η LONGi Solar είναι αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων με το χαμηλότερο σταθμισμένο κόστος ενέργειας (LCOE).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξοπλισμός Κορυφαίας Ποιότητας