ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Solarwatt

Το γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT, με έδρα τη Δρέσδη Γερμανίας, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στην παγκόσμια ηλιακή βιομηχανία από το 1993. Μετά την επιτυχή αναδιάρθρωσή του, το 2012 και προσαρμοζόμενο στις αλλαγές της Φ/Β αγοράς, το εργοστάσιο SOLARWATT πέρα από την παραγωγή Φ/Β πλαισίων επικεντρώνεται πλέον στις ολοκληρωμένες Φ/Β λύσεις για αποκεντρωμένη παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας σε οικιακούς πελάτες και μικρές επιχειρήσεις. O στενός δεσμός με τον όμιλο BMW, καθώς και οι ισχυρές συνεργασίες, επιτρέπουν στo εργοστάσιο SOLARWATT να αναπτύσσεται με πλήρη παραγωγική ικανότητα.

Τον Ιούνιο του 2015, το εργοστάσιο SOLARWATT παρουσίασε το επαναστατικό προϊόν MyReserve. To MyReserve είναι ένα σύστημα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας τελευταίας γενιάς, βασισμένο στην τεχνολογία Ιόντων Λιθίου. Λόγω της DC συνδεσμολογίας του, συνδέεται μεταξύ των Φ/Β πλαισίων και του μετατροπέα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες μετατροπής. Ο SOLARWATT Energy Manager, είναι η πρόταση του εργοστασίου στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα της ενεργειακής διαχείρισης. Ο συνδυασμός διαφορετικών πηγών ενέργειας, η ενεργειακή τους απόδοση και η προσαρμογή στις απαιτήσεις του τελικού πελάτη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά προϊόντος. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας επιτηρεί τις ενεργειακές ροές παραγωγής και κατανάλωσης του συστήματος και τις προσαρμόζει με γνώμονα την μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Το SOLARWATT Energy Manager λειτουργεί αυτόματα και ελέγχεται ανά πάσα στιγμή online μέσω tablet, smartphone ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 

Το εργοστάσιο SOLARWATT από τον Φεβρουάριο του 2016, καινοτομεί και παράγει το υψηλής ισχύος Φ/Β πλαίσιο VISION 60M με διπλό γυαλί σε ονομαστική ισχύ 300Wp. Τα Φ/Β πλαίσια με διπλό γυαλί του εργοστασίου SOLARWATT χαρακτηρίζονται ως άφθαρτα καθώς είναι ανθεκτικά σε οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξοπλισμός Κορυφαίας Ποιότητας