ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vikram Solar

Η εταιρεία VIKRAM SOLAR Limited είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος κορυφαίος πάροχος λύσεων ηλιακής ενέργειας, ειδικευμένος στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης, αλλά και ολοκληρωμένων λύσεων EPC (Engineering Procurement Construction) στην Ινδία. Με διεθνή παρουσία σε 5 ηπείρους συνεισφέρει ενεργά στην εξέλιξη της ηλιακής επανάστασης.

 

Το εργοστάσιο VIKRAM SOLAR, από το 2006, βασίζεται σε μια ιστορία επιτυχίας για πάνω από 4 δεκαετίες  καθώς και την πλούσια κληρονομιά, αλλά και την εκτεταμένη κατασκευαστική εμπειρία του Ομίλου Vikram. Tα προϊόντα του εργοστασίου VIKRAM SOLAR σχεδιάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης, γεγονός που επαληθεύεται από την συνεχή παρουσία του εργοστασίου στην λίστα Tier 1 του οργανισμού BNEF (Bloomberg New Energy Finance). Οι εσωτερικές προσπάθειες έρευνας & ανάπτυξης καθώς και τα προγράμματα έρευνας σε συνεργασία με κορυφαία εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο, επιτρέπουν το εργοστάσιο VIKRAM SOLAR να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο ηλιακής τεχνολογίας. 

 


Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου VIKRAM SOLAR ανέρχεται ετησίως σε 1GW από το 2017. Συμβαδίζοντας με την εστίαση του ομίλου VIKRAM στην υιοθέτηση πρωτοποριακών και καινοτόμων τεχνολογιών, η μοναδική μονάδα παραγωγής διαθέτει τα καλύτερα μηχανήματα και εξοπλισμό που εισάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξοπλισμός Κορυφαίας Ποιότητας