ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιότητα. Επιδόσεις. Τεχνογνωσία.

Είτε πρόκειται για ένα νέο Φ/Β Σύστημα είτε για αναβάθμιση υφιστάμενου, επιλέξτε κορυφαίας ποιότητας Φ/Β Πλαίσια και Μετατροπείς Ισχύος, γνωρίζοντας ότι συνεισφέρετε σε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την επένδυσή σας όσο και για τον πλανήτη μας.

Το 2018, συμφωνήθηκε ο στόχος έως το 2030, μερίδιο 32% της κατανάλωσης ενέργειας της ΕΕ να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Η Ελλάδα θέτοντας μερίδιο συμμετοχής στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας 35% στοχοθετεί σημαντικά υψηλότερα από τον κεντρικό Ευρωπαϊκό στόχο.

Εξάλλου, ο  μεγαλύτερος δείκτης ηλιοφάνειας που έχει η Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, αποτελεί σημαντικό κίνητρο και προϋπόθεση για τις επενδύσεις Φ/Β συστημάτων. Αυτό αποδεικνύεται από την ανοδική πορεία που έχουν τα έργα για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β συστήματα στη χώρα μας.

H προσήλωσή μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων των Πελατών μας οδηγεί εδώ και δεκαετίες, επιλέγοντας πάντα κορυφαίους συνεργάτες με αντίστοιχη φιλοσοφία και εμπειρία. Στόχος μας, η μακροπρόθεσμη διασφάλιση της Ποιότητας και της Υψηλής Απόδοσης των επενδύσεων των  πελατών μας, με την παροχή κορυφαίων λύσεων και αξιόπιστου εξοπλισμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Φ/Β Πλαίσια

Μετατροπείς Ισχύος

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Με στρατηγικές συνεργασίες βασισμένες στην ποιότητα και την αξιοπιστία, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού Φ/Β συστημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς.
Φ/Β Πλαίσια LONGi SOLAR

Σε στρατηγική συνεργασία με τον κορυφαίο παραγωγό προϊόντων μονοκρυσταλλικού πυριτίου LONGi SOLAR, η εταιρεία μας προσφέρει ολόκληρη την γκάμα Φ/Β πλαισίων του εργοστασίου!

Το εργοστάσιο LONGi SOLAR πρωτοπορεί παράγοντας ingots και wafers αποκλειστικά μονοκρυσταλλικού πυριτίου από το 2000. Σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων μονοκρυσταλλικού πυριτίου, καλύπτοντας το 40% των αναγκών της παγκόσμιας φωτοβολταϊκής βιομηχανίας σε wafers.
 

Μετατροπείς Ισχύος FRONIUS

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τον κορυφαίας ποιότητας κατασκευαστή μετατροπέων ισχύος FRONIUS, και εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών σε μετατροπείς τόσο για νέα έργα, όσο και για αντικατάσταση και αναβάθμιση παλαιών μηχανημάτων άλλων κατασκευαστών! 

Το Αυστριακό εργοστάσιο FRONIUS κατασκευάζει Φ/Β μετατροπείς ισχύος κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης με καινοτόμο σχεδίαση και ευφυή αρχιτεκτονική για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. 

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Είτε πρόκειται για ένα νέο Φ/Β σύστημα είτε για αναβάθμιση υφιστάμενου, επιλέξτε κορυφαίας ποιότητας Φ/Β πλαίσια, γνωρίζοντας ότι συνεισφέρετε σε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την επένδυσή σας όσο και για τον πλανήτη μας.